Pantofi cu toc foarte inalt si platforma

Pantofi cu toc foarte inalt si platforma

De cate ori mi-am dorit sa gasesc o pereche de pantofi cu toc foarte inalt si platforma simpli, fara culori tipatoare sau tinte. Parca numai asta se gaseste in ultima vreme, pantofi multicolor, tinte cat incape, de parca mergem la razboi nu la plimbare si modele cat mai neobisnuite. Ce sa spun, fiecare cu stilul lui, ca si asa suntem noi mai rautacioase cu stilurile care nu ne definesc, dar de data asta hai sa fim mai tolerante.

In fine, eu sunt genul careia ii plac tocurile inalte, chiar foarte inalte. Sunt mai scunda de inaltime si ma favorizeaza tocurile foarte inalte. In timp am invatat sa merg pe tocuri din ce in ce mai inalte si am ajuns acum sa port si tocuri de 12 -13 cm. E greu, dar ne invatam in timp.

Am descoperit de ceva timp pantofii cu platforma, care, pe langa tocul inalt, au si platforma inaltata la talpa, pentru stabilitate mai mare. Ce sa zic, sunt comozi, doar ca se gasesc greu modele si culori conservatoare. La serviciu port pantofi cu toc foarte inalt si platforma, dar nu pot sa port pantofi care au tot curcubeul pe ei, s-ar uita lumea ciudat la mine si as atrage o atentie nedorita asupra mea.

Intr-o zi cum stateam eu in casa, suparata din cauza primaverii care nu mai vine odata, m-am decis sa intru pe internet si sa caut o pereche de pantofi care sa ma multumeasca. Cautand eu asa in nestire, am dat peste mai multe site-uri de moda cu modele de pantofi care mai de care mai colorate si impopotonate.

Nimic de zis, unele chiar dragute, dar nimic ce m-ar ajuta pe mine. Intr-un final dupa multe cautari am dat peste un site – si fara sa doresc sa fac reclama, dar cand meriti, meriti – mycloset, unde am gasit mai multe modele dragute, unele pe care imi doresc sa le cumpar pe viitor, dar una mi-a atras atentia din mai multe puncte de vedere.

In primul rand sunt pantofi cu toc foarte inalt si platforma, care este si criteriul cautat, in al doilea rand au un model simplu, dar elegant, dar materialul ecologic ii face casual, deci merg si la serviciu, dar si la o iesire in oras, sunt negri, insemnand ca pot sa-i asortez la mai multe tinute si, ceea ce m-a convins intr-un final a fost pretul. Pretul de 171 de lei care mi se pare incredibil pentru acesti pantofi – care mai sunt facuti si de un producator italian – iar cireasa de pe tort este ca au si livrare gratuita.

Ei, spuneti si voi cat de bine am nimerit, pantofi cu toc foarte inalt si platforma, la un pret mic, un model frumos si elegant si ca sa puna capac mi-i trimit si gratis la usa casei mele.
Ce am observat eu este ca preturile pe internet tind sa fie cel putin la fel ca in magazine, ceea ce nu-i foarte normal, dar na, fiecare cu afacerea lui. Nu cautati reducerile si nu va uitati intai dupa preturi si pe urma dupa modele ca nu gasiti niciodata ce va place cu adevarat. In schimb, cautati un model care va place si pe urma cautati acel model la cel mai mic pret. E plin de reduceri pe internet, ca e si sezonul de altfel, cautati-va perechea de “pantofi cu toc foarte inalt si platforma” si pe urma gasiti si pretul care va convine.

Macar pantofii sa-i gasim cum ne dorim, ca de restul avem noi grija; si ca sa va usurez si voua cautarile, va voi pune la dispozitie cateva perechi de pantofi cu toc foarte inalt si platforma, in speranta ca va ajuta cu ceva.